Vi vet alla amazon som online-shoppingportalen, men det finns en ryktighet som uppstår genom att de hemligt arbetar med att utveckla en app som heter Anytime. Vi har ingen perfekt påstående att Amazon officiellt kommer att lansera det men för närvarande vet vi alla sin rykt.

Amazon för att få upp en ny meddelandeprogram som kallas när som helst

Vi känner alla till Amazon som online shoppingportal, men det finns en rykt som uppstår i att de hemligt arbetar med att utveckla en app som heter Anytime. Vi har inte någon perfekt påstående att dess Amazon officiellt kommer att lansera det men för närvarande vet vi alla sina rykten.

Amazon ny app när som helst

Amazon ryktas för att arbeta på en meddelandeprogram som heter Anytime. Det här rapporterades först när en kund fick en undersökning om funktionerna för appen. Enligt undersökningen stödjer appen röst- och videosamtal tillsammans med vanliga textmeddelanden.

Appen har också förmåga att skicka bilder, videoklipp, GIF och uttryckssymboler. Undersökningen anger att appen kan vara mycket utvecklad med alternativ för att lägga till filter och specialeffekter på foton och videoklipp tillsammans med att ändra konversens färg och bakgrund.

Amazon ny app när som helst

Pratar Om den bästa funktionen hos appen är att den stöder många tjänster från Amazon som shopping, bokningar och även att kontrollera statusen för dina beställningar. Det sägs också ha krypteringsanläggningar så att du inte behöver oroa dig för dina personliga detaljer som bankkontot eller adressen. Eftersom alla saker är krypterade skulle alla data vara säkra och du behöver inte oroa dig för det.

Till skillnad från alla andra populära meddelandeprogram som Viber eller Whatsapp, kommer det inte att kräva ditt telefonnummer för att starta en konversation med någon. Du kan bara använda namnet på en person för att börja chatta. Vilket innebär att du kan ansluta med dina vänner och handla eller beställa något tillsammans. Det kommer att ha några funktioner i Skype där du kan lägga till användare med deras namn.

Amazon ny app när som helst

Vi antar att detta kan vara Amazons nästa stora kommunikationsåtgärd. Appen förväntas starta på flera plattformar som Android, IOS och till och med skrivbordet så att du kan chatta med dina vänner eller beställa en produkt på nätet och alla kommer att arbeta tillsammans med i stunder.

Amazon försöker att expandera sin verksamhet nå till programvarusidan också. Efter några bra hårdvaruaggregat och AI gillar Alexa, nu är det dags för Amazon att även erövra smarta telefoner med sina appar och de utvecklar något som kan ge en stor förändring i framtiden.

Så killar vad är din tanke på denna messaging app av Amazon? Låt oss veta dina tankar i kommentarfältet nedan. Tack för att du läste vår artikel och vi hoppas att du har en bra dag.

SHARE